PAULINA

En liten grav update

trött

Hej vecka 32 (31+2)! Vi ligger och tar igen oss lite. Snart dax att krypa ner i sängen. Men först fil å flingor. Mitt största beroende denna graviditet. Käkar upp en liter filmjölk på 2 dagar.. Hoppas ni haft en bra dag mina fina.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LIENE

    Kul att veta vad för ravins du har, hehe 🙂 det är intressant det där. Min mamma åt mycket vitkål när hon hade mig, färskt. Älskar färsk vitkål 😛

  2. Jhennifer

    Åh vilken vacker bild. Lycka till med allt, slutet av graviditeten, förlossning och självklar när det lilla livet kommit till jorden. Jag tror på dig, så starkt att gå igenom en graviditet som självklart verkar fantastis, men också riktigt riktigt tuff!

stats