PAULINA

Dream a little bit of me

011,

En sån där dag man bara vill svepa in sig i filtar i soffan. Kanske tända en brasa. Trött och hungrig. Är mycket på jobbet nu. 6 veckor kvar. Sen går jag hem. Bebis håller mig vaken om nätterna. Sover så dåligt. Ligger bara å vänder på mig. 2 kg väger han nu min kille, lite drygt. Min kropp börjar bli tung… är trött på denna väntan nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma Malin

    Åh, så jobbigt när man inte får sova. Jag hade inte det problemet men istället hade jag en sjuk jäkla foglossning så kunde inte röra mig utan att det gjorde ont och ilade i hela kroppen :/

  2. Cornelia

    Sådana dagar kommer ibland… Just nu är mina dagar FULLPROPPADE och ofta är det saker som krockar (har tre jobb + föreläsningar + seminarium + matcher + träningar osv osv) men om ca tre veckor har jag en helt oplanerad vecka och SOM JAG LÄNGTAR!

stats